dilluns, 9 de març del 2009

Enlluernada


Heus ací la primera entrada d'aquesta nova experiència anomenada "blog", que hem començat amb motiu del treball per a Informàtica Musical. La veritat és que ha estat una autèntica aventura iniciar aquest blog: com el nomenaré?, de què parlaré?

I unes respostes han conduït a les altres. En primer lloc, la voluntat de parlar-hi una mica del que més m'interessa o em crida l'atenció (a saber, temes de música, de llengua i literatura, d'ensenyament, de fe... un blog molt eclèctic, vaja). I, en segon lloc, la intenció de trobar un nom original, en quant això fóra possible, on quedara reflectida aquesta voluntat de varietat; a més, un nom en català i a ser possible relacionat amb Clara, amb la llum i les ombres, el blanc i el negre...

I així ha nascut el blog La lluerna, amb una paraula polisèmica que significa alhora una finestra al sostre que il.lumina (el tragaluz castellà), un insecte que fa llum (i que tantes vegades hem contemplat en les nits d'estiu tant a Llíria com a l'altra punta de l'Atlàntic) (la luciérnaga), un tipus de peix (sí, sí... com veieu, eclecticisme total...) i una broma que es fa amb espills ("fer la rateta"). Quasi res.

Confie que aquest espai virtual serà un lloc de reflexió i recerca personal i també un espai d'intercanvi amb vosaltres. Animeu-vos a visitar-lo i fer els vostres comentaris.

8 comentaris:

  1. Com que estem fent proves, em comente a mi mateixa... jejeje.

    ResponElimina
  2. I com que estem fent proves, me n'adone que només es poden comentar coses si tenim un compte de correu electrònic a gmail. Vaja :( Quina llàstima, açò minva prou les possibilitats de comentaris :(

    ResponElimina
  3. Enhorabuena por este lugar que has creado y que sin duda es un marco inigualable para comunicarse y comunicar experiencias. Espero que tambien sea un lugar de encuentro. Bajo mi particular punto de vista pienso que hoy en día hemos de aprovechar todos los espacios para que la palabra, la nuestra y la de DIos esté más presente y mas viva
    !adelante y suerte!
    José A.

    ResponElimina
  4. Enhorabuena, tambien hago pruebas y espero que este sea un buen lugar de encuentro e intercambio.
    Vamos a ver si esto funciona.
    Hasta pronto y suerte
    José A:

    ResponElimina
  5. Hola Clara!!
    Enhorabuena por la iniciativa... aunque no comprenda del todo lo que escribas, te felicito por el blog y espero sirva de lugar de encuentro.

    Un beso, nos vemos pronto

    César González

    ResponElimina
  6. Clara, estic segura que aquest blog tindrà el mateix èxit que totes les coses que et proposes.. Simplement, les persones valioses, que treballen i tenen fe, obtenen beneficis.. I evidentment, tu eres una d'eixes mescles explosives! Estarem atents al teu blog!
    (Per cert, m'he creat un compte en gmail.. jajaja)

    ResponElimina
  7. Clara, estic segura que aquest blog tindrà el mateix èxit que totes les coses que et proposes.. Simplement, les persones valioses, que treballen i tenen fe, obtenen beneficis.. I evidentment, tu eres una d'eixes mescles explosives! Estarem atents al teu blog!
    (Per cert, m'he creat un compte a gmail!! jajaja!)

    ResponElimina
  8. Gràcies a tots pels vostres ànims!! Tractaré d'estar a l'altura de les circumstàncies!!!

    :D

    ResponElimina